Rozdiel medzi ESTY VEGAN a ESTY PEA proteínom 🤔

Rozdiel medzi ESTY VEGAN a ESTY PEA proteínom 🤔

Aký je rozdiel medzi ESTY VEGAN a ESTY PEA proteínom? 🤔 Poďme si to spoločne vysvetliť, aby si si mohla vybrať vhodného spoločníka na tvoju fitness cestu 💪🏽

Pokiaľ nemáš žiadne intolerancie, je vpodstate “jedno” ktorý si vyberieš, obidva typy sú zostavené z kvalitných rastlinných zdrojov a spĺňajú účel doplnenia proteínov v zdravej forme. 

ESTY VEGAN PROTEIN 🌱 je krémový, hustejší a sladký proteín tvorený sójovým izolátom, ryžovou a hrachovou bielkovinou. Jeho hustotu vytvára z väčšej časti sójový izolát. Konzistencia nie je želatínová, ale krémová. Je skvelý do tvojho kalorického deficitu (ak sa snažíš schudnúť), pretože ťa zasýti na dlhšiu dobu a v komcinácii s komplexnými sacharidmi (vločky, pohánky..) a zdravými tukmi (orechové maslá..) vytvára perfektné jedlo, ktoré ťa zasýti na 4-5 hodín.

ESTY PEA PROTEIN 🌿 je o niečo menej hustý, je tvorený ryžovou a hrachovou bielkovinou. Neobsahuje sóju a je teda pre teba vhodný, ak máš na sóju intoleranciu. Ak problém so sójou nemáš, je super na vystriedanie chutí a môžeš ho teda kombinovať s ESTY VEGAN proteínom. Jeho konzistencia nie je vodová, stále je mierne hustý a je rovnako sladký ako klasický ESTY VEGAN proteín.

Vždy odporúčame vyskúšať z našich proteínov vzorky, každému sadne iné zloženie/iná príchuť. Nájdi si svoj zdroj bielkovín TU🩷

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.