Jógový pobyt na Kostarike s ESTY raňajkami

ESTY raňajky na kostarickom reatreate BLOSSOM

Paula a Michelle z BLOSSOM sa spojili s našou značkou a vytvorili krásne zážitky pre ženy plné jógy, pohybu a dobrého jedla. Okrem cvičení sa snažia inšpirovať aj k sebaláske, kde sa práve naše cesty stretajú. 

Naposledy si ženy na ich retreate vychutnávali ESTY produkty na raňajky v exotickej Kostarike a my sme sa ich rozhodli vyspovedať, aby nám v krátkosti prezradili o sebe niečo viac. 

 

Dievčatá, ako by ste sa predstavili jednou vetou?

Blossom je projekt, ktorým sa snažíme spájať "likeminded" ľudí, zdielať radosť z jogy ako životného štýlu a prenášať ju do našich bežných životov. Je to projekt, ktorého cieľom je podporiť ľudí v "rozkvete" (BLOSSOM=kvitnúť) ich tela, mysle aj duše. Samotný názov predstavuje myšlienku rastu a rozvoja. 

 

Čo stojí za vznikom nápadu BLOSSOM projektu?

My, dve kamošky, ktoré milujú slobodu, pohyb a spoznávať krásne miesta. Dlho sme hľadali komunitu ľudí, ktorú spájajú podobné hodnoty a tak sme sa rozhodli začať si ju tvoriť samy.

 

Poznali ste sa dlho predtým ako ste sa pustili do spoločného podnikania?

Bolo to krátke ale intenzívnepoznali sme sa asi 4 roky ale nikdy sme si neboli blízke, iba kolegyne. Začali sme sa zbližovať až na Kostarike, pár mesiacov pred samotným začiatkom tvorenia projektu.

 

Dajte nám 1 tip pre duševnú pohodu ktorý robíte každý deň.

Pre nás je to dôležitosť rannej rutiny, na ktorú sa vždy tešíme už večer predtým. Ráno robí deň.

 

Kde plánujete najbližšie opäť jógovať na pobyte so ženami?

V horizonte najbližšieho pol roka pripravujeme niekoľko pobytov v Európe. Najbližší sa bude konať v kuzelnom Portugalskom mestečku Ericeira (yoga a surf retreat) už prvý májový týždeň. Následovať bude náš slovenský "YinYang" víkend (workout a yoga) v spolupráci so Simonkou Summerling. Ostatné budeme postupne zverejňovať na našom instagrame. Okrem pobytov chystáme aj jednodňové eventy a veľmi sa tešíme, že sa zbačka ESTY bude ako doteraz, tak aj naďalej starať o udržiavanie potrebných nutrientov zdravo a chutne a podporovať nás tak v pohybe, ktorý milujeme.

Všetky informácie o BLOSSOM jóge a ich retreatoch nájdeš na ich istagrame TU

 

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.