Teplé ESTY nápoje v kaviarni v Osle

Teplé ESTY nápoje v kaviarni v Osle

Kaviareň v Osle Cloud Café je prvá zahraničná lokalita, kde si našli ESTY proteíny svoje špeciálne miesto. Nájdeš tam kávu, pečivo a jedlo výhradne rastlinného pôvodu. Prvá vec, ktorá Ťa privíta, keď prekročíš prah, sú vatové guľôčky pripomínajúce oblaky, svetlý interiér a menu ponúkajúce misky na smoothie a kávu nápoje v rôznych farbách.

Esty proteíny v nórskej kaviarni

Majiteľka Kristina Eldring (24) prišla do Osla pred piatimi rokmi. Cítila, že medzi kaviarňami chýba rozmanitosť a zároveň chcela vytvoriť niečo kreatívne, čo upúta pozornosť ľudí. Prišla s nápadom na Cloud Cafá. Je vegánka a vedela, že chce priniesť do svojej Nórskej kaviarničky práve proteíny ESTY, ktoré poznala zo Slovenska.

Vegánske prtoeíny ESTY v nórskom Cloud Cafe

Cloud Café ponúka iba vegánske jedlá a nápoje a zameriava sa teda na užšie špecializovaný trh. Kristína sa toho ale nebojí a vníma to ako silnú stránku. Z ESTY proteínov pripravujú teplé krémové nadýchané nápoje, ktoré sú ideálne do chladného a upršaného počasia.

"Veríme, že náš vegánsky proteínový nápoj bude hit,
pretože sme ho nikde inde nevideli.
Ide o teplý vegánsky nadýchaný proteínový nápoj."
Kristína Eldring

 

Teplvý vegánsky nápoj z ESTY proteínu

Spolu s jej kamarátmi z business univerzity v Osle tvoria trojicu, ktorá vlastnoručne “postavila” celú kaviareň. Kristína je z jednej polovice slovenka a druhej nórka, Rokas Boguslauskas (24) je z Litvy a Radek Tyl (23)  z Čiech. Keďže Rokas pracoval v stavebníctve so svojím otcom, má veľa skúseností a vďaka nemu dostala kaviareň prekrásne dizajnové prevedenie. Radek je človek, ktorý miluje čítať všetky zákony a udržiava si prehľad, hovorí Kristína.

Veľa z interiéru v kaviarni je z recyklovaných materiálov, ktoré sa nachádzali v priestore, keď ho prevzali a myslíme, že uznáš, že si táto rekonštrukcia zaslúži obdiv.

Interiér kaviarne Cloud Caffe

Späť na blog

Pridať komentár

Upozorňujeme, že komentáre musia byť pred publikovaním schválené.