Recept na vegánsky cheesecake? Vraj kto to kedy počul, aby bol cheesecake vegánsky.. My ti ukážeme, že sa dá upiecť rastlinne, rýchlo, jednoducho a mega lahodne! Kombinácia banánu, vanilkového a škoricoveho vegánskeho proteínu ESTY je TOP!
Ingrediencie:
Spodná vrstva:
- 2 banány
- 1 odmerka ESTY banánová kaša (môžeš nahradiť ovsenými vločkami - 3 PL a proteínom ESTY 1PL)
- 2 odmerky jemné ovsené vločky 50g (60g)
- 20g javorový sirup
- 40g ESTY Arašidové maslo
- štipka jedlej sódy
- 400g kokosový jogurt
- 1 odmerka ESTY proteín príchuť Vanilková zmrzlina
- 20g zemiakový škrob
- 1pl xylitol
- 250g kokosový jogurt
- 4PL vody
- 20g ESTY VEGAN protín príchuť Škoricové hniezdo
- 10g zemiakový škrob
Na korpus len všetko vymiešať a natrieť na dno formy (19x19) s papierom na pečenie. Na to vymiešame všetky suroviny na náplň a nanesieme vrstvu na korpus. Na koniec navrch pokuladáme lyžicou kôpky zo škoricového krému a druhou stranou lyžíce urobíme jemný ornament.
Pečieme na 185 stupňov po dobu 35-40min.
Dobrú chuť!
👩🏽🍳: @rommiemax