Máme pre teba ešte jeden veľkonočný videorecept, tentokrát na teplú ovsenú kašu "hot cross bun" s hrozienkami.
Ingrediencie:
Cesto:
- 1/2 hrnčeka jemných vločiek
- 1/2 odmerky proteínu ESTY VEGAN Škoricové hniezdo
- škorica, soľ
- 1/2 ČL prášku do pečiva
- 1/2 hrnčeka rastlinného mlieka
Náplň:
- 2 PL vegan jogurt
- hrozienka
Poleva:
- 2 ČL mandľového masla ESTY Mandľa
- 1 ČL javorového sirupu
- trochu mlieka
Postup:
- Najprv v mixéri rozmixujeme ingrediencie na cesto.
- 3/4 cesta nalejeme do zapekacej misky.
- Zamiešame spoločne s hrozienkami a do stredu pridáme jogurt, ktorý zakryjeme zvyškom cesta.
- Polevu zmiešaš vedľa v miske a vytvoríš na vrch kaše krížik.
- Pečieš na 190°C cca 10-15 min.
👩🏽🍳: @linda_halajova