Tento recept musíš vyskúšať! Palacinka narezaná na dlhé pásy a lá taglietelle s pistáciovým maslom a proteínovým krémom. Dostane ťa svojou chuťou aj netradičnou textúrou, recept je rýchly a jednoduchý, ako vždy.
Ingrediencie:
- 150 g bezlepkovej múky
- 50 g mandľovej múky
- 10 g kukuričného škrobu
- 300 ml rastlinného mlieka
- 100 ml vody
- 1/2 čl vanilky
- Kokosový olej
Na vrch:
- ESTY proteín Biela čokoláda - kokos
- Pistáciové maslo ESTY Pistácia
- ESTY Čokina tyčinka
- Nasekané pistácie
Postup:
1. Všetky suché ingrediencie dáme do misky a postupne pridávame mlieko aj vodu. Dobre premiešame, aby nám neostali hrudky.
2. Na panvici rozpálime kokosový olej a nalejeme asi 1 naberačku cesta. Opekáme 1-2 minúty z každej strany.
3. Palacinky ohneme na polovicu a nakrájame na dlhé rezance.
4. Polejeme proteínovou polevou, pistáciovým maslom, na vrch poukladáme nakrájanú tyčinku a posypeme pistáciami.
Dobrú chuť!