Palacinkové cestoviny a lá tagliatelle

Palacinkové cestoviny a lá tagliatelle

Tento recept musíš vyskúšať! Palacinka narezaná na dlhé pásy a lá taglietelle s pistáciovým maslom a proteínovým krémom. Dostane ťa svojou chuťou aj netradičnou textúrou, recept je rýchly a jednoduchý, ako vždy.

Ingrediencie:

  • 150 g bezlepkovej múky
  • 50 g mandľovej múky
  • 10 g kukuričného škrobu
  • 300 ml rastlinného mlieka
  • 100 ml vody
  • 1/2 čl vanilky
  • Kokosový olej


Na vrch:

Postup:
1. Všetky suché ingrediencie dáme do misky a postupne pridávame mlieko aj vodu. Dobre premiešame, aby nám neostali hrudky.
2. Na panvici rozpálime kokosový olej a nalejeme asi 1 naberačku cesta. Opekáme 1-2 minúty z každej strany.
3. Palacinky ohneme na polovicu a nakrájame na dlhé rezance.
4. Polejeme proteínovou polevou, pistáciovým maslom, na vrch poukladáme nakrájanú tyčinku a posypeme pistáciami.

Dobrú chuť!

Späť na blog

Pridať komentár