Pečené ovsené vločky s ESTY VEGAN proteínom Škoricové hniezdo, ozdobené kešu maslom a mandľami.

🍪 Pečené ovsené vločky so proteínom ESTY Škoricové hniezdo 🍪

Vyskúšaj tieto úžasné pečené ovsené vločky s ESTY VEGAN proteínom Škoricové hniezdo. Perfektné raňajky alebo zdravý dezert, ktorý ťa nabije energiou na celý deň. Na vrchu ich ozdobíš kešu maslom a mandľami pre extra chuť a chrumkavosť.

Pečené ovsené vločky s ESTY VEGAN proteínom Škoricové hniezdo, ozdobené kešu maslom a mandľami.

Ingrediencie:

  • 1 banán
  • 250 ml ovseného/ryžového mlieka
  • 2 čl vanilky
  • 1 odmerka ESTY VEGAN proteínu Škoricové hniezdo
  • 1 čl prášku do pečiva
  • štipka soli
  • 150 g celých ovsených vločiek

Na vrch:

  • 50 g kešu masla esty
  • 40 g javorového sirupu
  • Plátky mandlí

Postup:

  1. V mise zmiešaj banán, mlieko, vanilku, proteín, prášok do pečiva a soľ. Pridaj ovsené vločky a dobre premiešaj.
  2. Zmes nalej do pečiacej formy a peč v predhriatej rúre na 185°C 35-40 minút.
  3. Na vrch natri kešu maslo, polej javorovým sirupom a posyp mandľovými plátkami.

Uži si túto zdravú a chutnú pochúťku! 😍

Späť na blog

Pridať komentár